CRÒNICA; INFANTIL E vs COOPERATIVA 18-01-2020

CRÒNICA; INFANTIL E vs COOPERATIVA      Infantil  2ona Divisió Grup 53 Jornada 12  (18-01-2020)

El nostre Infantil E va aconseguir una victòria molt important al camp de la Cooperativa, el líder de la lliga, aquest dissabte 18 de gener, en un duel que era de vital importància per a la lluita per l’ascens del nostre infantil que el deixa a 5 punts del primer lloc.

Els nois d’Ivan Carreras i Pau Jiménez van entrar amb una mica de dubtes al partit; sense tenir la possessió de la pilota però fent un treball defensiu excel•lent, que els va permetre que la Cooperativa no fes cap tipus d’ocasió clara i per tant no van veure perillar massa la seva porteria. Va ser una primera part de molta lluita i d’una gran intensitat, fet que va ajudar molt a decantar el transcurs de la segona part i el resultat del partit. Durant la primera part no van disposar de moltes ocasions, un parell de córners però que no van causar molt de perill.

Al descans es a van fer canvis i es van corregir detalls que no anaven bé a la primera part. En el segon temps, el nostre infantil, va tenir un domini clar de la possessió i al rival cada cop li costava més arribar a la pressió. Els nostres jugadors circulaven molt bé la pilota de costat a costat i amb molta velocitat, fet que va acabar de desesperar més l’equip contrari.

Després d’un parell d’ocasions, gràcies a una bona jugada col•lectiva, vam trobar l’esquena de la defensa rival amb una bona passada de Joel que va trobar a l’extrem Andrés que després d’arribar a la línia de fons va fer una bona centrada per a que Jordi fes el gol i poses a l’equip per davant en el marcador.

Després del gol, l’equip va continuar molt seriós defensivament, robant molt ràpid la pilota i continuant jugant amb un ritme de pilota molt alt. L’equip va disposar d’algunes ocasions més fins que en una bona circulació de pilota, aquesta la va rebre el lateral Héctor, que després de fer una bona jugada individual va fer un xut ras i potent des de fora de l’àrea que va entrar fregant el pal i va posar el 0-2 al marcador a falta de 20 minuts per acabar el partit.

El nostre infantil durant el temps que restava va continuar fent un bon joc amb un bon ritme i encara van tenir un parell més d’ocasions que van desaprofitar per acabar de sentenciar el partit.

Gracies al bon treball que van fer i a la intensitat en el joc, els nostres nanos van acabar emportant-se els 3 punts cap a Gavà fet que permet l’equip seguir lluitant per aconseguir l’objectiu.

 

#EFGavà #SomEFG