CRÒNICA; BENJAMÍ J vs SPORTING GAVÀ 02-02-2020

BENJAMÍ J EF GAVÀ vs BENJAMÍ D SPORTING GAVÀ 02-02-2020 Benjamí 3era Jornada 14 Grup 38

Aquest diumenge 02-02-2020 s’enfrontaven a Ciutat Esportiva de Can Torelló el nostre Benjamí J envers el Benjamí D del Sporting de Gavà

Els nostres nois, entrenats  per Carlos Ferreiro, van començar el partit molt adormits, fet que va propiciar  que el Sporting es posés 0-2 al termini dels primers 12 minuts.

A partir del segon quart, l’equip va millorar moltíssim i va començar a jugar i a atacar com ens tenen acostumats, 2 gols del nostre davanter Milan Tanchev, col·locaven l’empat al marcador al finalitzar el segon quart.

Al començament del tercer quart l’equip va continuar amb la mateixa tònica que abans del descans, i de nou dos gols de Milan, van posar el nostre equip per davant del marcador.

Tenint el resultat a favor, l’equip va seguir amb la bona línea de joc, proposant un fútbol atractiu i de combinació, amb el nostre segell d’identitat i intenció de treure la pilota jugada desde el darrere sempre.

Ja a l’últim quart, dos gols més, un de Victor Ledesma de penal, després  d’una bona jugada individual,  i un de Biel Carballo, van tancar el partit amb el resultat  final de 6-2, davant d’un bon rival.

Molt bon partit i reacció del nostre Benjamí J que va saber sobreposar-se a un mal inici.

Felicitats i a seguir en la mateixa dinàmica.

 

#EFGavà #SomEFG